Új logó

Izgatottan vártam már, hogy megoszthassam Veletek a hírt, hogy csodaszép logóm helyett egy szintén csodaszép új logó ékesíti mostantól a Világra jönni oldalt.

DúlaAz eddigi logót Oláh Marietta festőművész barátnőm alkotta meg. Egy egész délutánt és estét átbeszélgetve finomodott, szépült a rajz a kezei alatt. Meséltem neki arról, hogy a fejemben egy matrioshka baba van, ami számomra nagyon jól kifejezi a dúlaság lényegét – a női energiákkal való összeolvadást, védelmet és támogató közeget, a generációk közti kapcsolódást, a tudás átadományozódását. Illetve azt is, ahogyan az anyák a testükben őrzik, védik, gondozzák a babáikat. Megszülettek az alakok és minden vonásukban benne volt az, amire vágytam és amit láttatni szerettem volna, s Masi a tehetségén keresztül papírra is tudta vetni.

Az új logó Almás Zsófi grafikus barátném szépséges műve, aki szintén az általam kedvelt matrioshka formából indult ki és a korábbi logót figyelembe véve álmodta újra vízfestékkel a koncepciót a saját stílusában, amit nagyon dúlakedvelek. Nagyon szeretem, hogy ilyen kedves és színes lett a végeredmény!

Oláh Mariettát a olah.mariett@gmail.com  e-mail címen, Almás Zsófit pedig “A dot and a line” néven találjátok meg a Facebookon, vagyis  itt

 

Írta: Mészáros Eszter pszichológus dúla

 

This entry was posted in Dúla and tagged .

Leave a Reply