Képekben

Az első kép, ami rólam készült, nem sokkal a születésem után! =) Nagyon szeretem ezt a képet, mert Anyukám sugárzóan szép rajta, erős, büszke és boldog! Mindig örömmel mesélt nekem a szülésről és ezért ez is az egyik meghatározó élményem, ami miatt ezt a hivatást választottam!

Az első fotó, ami rólam készült, nem sokkal a születésem után! =) Nagyon szeretem ezt a képet, mert Anyukám sugárzóan szép rajta, erős, büszke és boldog! Mindig örömmel mesélt nekem a szülésről és ezért ez is az egyik meghatározó élményem, ami miatt ezt a hivatást választottam!

 

Talán másfél éves lehettem, amikor Apa hirtelen ötlettől vezérelve beadott a fotóshoz, hogy legyen rólam egy kép. Anya persze aggódott: "Legalább egy fésűm lenne, hogy a haja álljon valahogy!" De Apa csak legyintett, megborzolta a fejem és elkészült a kép! =)

Talán másfél éves lehettem, amikor Apa hirtelen ötlettől vezérelve beadott a fotóshoz, hogy legyen rólam egy kép. Anya persze aggódott: “Legalább egy fésűm lenne, hogy a haja álljon valahogy!” De Apa csak legyintett, megborzolta a fejem és elkészült a fénykép! =)

 

 

Karácsonyra kaptam a hőn áhított pisilős babát, aki a Peti baba névre hallgatott. Igazi csodaszép Götz baba olt és nagyon szerettem!

Karácsonyra kaptam a hőn áhított pisilős babát, aki a Peti baba névre hallgatott.                                                                 Igazi csodaszép Götz baba volt és nagyon szerettem!

 

 

Leave a Reply